Niels Bijl

Ik ben Niels Bijl, de man van Karin en ook ik woon en werk op de voormalige boerderij van mijn ouders, het huidige BSO Bijls Buiten. Ik hou van het buitenleven en geniet iedere dag van het werken met de kinderen, de dieren en de natuur. Mijn belangrijkste taak is het verzorgen van de dieren (kippen, hond, poes, geiten, konijnen, pony’s, schapen en lammeren) en het onderhouden van het 10 hectare grootte erf/land. Ik doe dit al mijn hele leven, als kind hielp ik mijn vader met koeien melken en het werken op het land. Ik zat graag op de trekker en het hooien was het aller leukst.

Ook sporten was en is een grote hobby van mij. Voetballen, schaatsen, hardlopen, bowlen, skiën en fietsen zijn mijn favorieten. Na mijn studie bewegingswetenschappen heb ik jaren gewerkt als bewegingstherapeut op medisch kleuter dagverblijven en in de gehandicapten zorg. Helaas zijn mijn heupen behoorlijk versleten waardoor ik nu bijna niet meer kan sporten, maar de thuiswedstrijden van AZ bezoek ik samen met onze kinderen nog altijd.

Ik haal de kinderen op van school en breng ze in de bakfiets naar de BSO. Ik vind het leuk om samen met de kinderen hutten te bouwen, te timmeren of een klus op het land te doen waarbij zij mij dan helpen. In het voorjaar ben ik dag en nacht bezig met de geboortes van de lammetjes, voor mij de leukste tijd van het jaar. Kortom een veelzijdige en leuke job die ik met enorm veel plezier nog lang hoop vol te houden.

Karin Bijl

Ik ben Karin Bijl en getrouwd met Niels Bijl. Wij zijn de eigenaren van BSO Bijls Buiten. Mijn hobby’s zijn creatief bezig zijn, van kleien tot borduren en breien en nog veel meer. Ik heb 25 jaar met heel veel plezier gewerkt in de gehandicapte zorg. In 2006 zijn we in Bergen komen wonen op de boerderij van de ouders van Niels met onze 3 kinderen, Tjerk, Mirte en Lotte. Na een goed jaar bouwen aan een nieuw gebouw zijn we in augustus 2009 met de BSO gestart. In de jaren dat we bezig zijn, geniet ik het meest van de kinderen die zo lekker binnen maar vooral buiten spelen. Alle jaargetijden die er op een boerderij voorkomen hebben iets moois. In het voorjaar de lammetjes en in de zomer alles wat groeit en bloeit, de herfst heeft de mooie kleuren van de bomen en de winter de sneeuw en de ijspret. Kortom het is heerlijk om dit met de kinderen te delen en ze van alles te leren over de natuur en het buitenleven.

Rob Schotvanger

Hallo allemaal, ik ben Rob Schotvanger en sinds mei 2018 werkzaam op deze prachtige buitenschoolse opvang. Hiervoor heb ik 6 jaar met heel veel plezier bij een andere BSO in Bergen gewerkt. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging in een nieuwe omgeving, en zo ben ik bij Bijls Buiten beland. U zult mij hier 5 dagen in de week vinden, en in de vakanties alle dagen. Mijn grote hobby is voetbal, en voornamelijk Feyenoord. Hier ga ik al jaren elke thuiswedstrijd heen met heel veel plezier.

Wessel Daalder

Hallo mijn naam is Wessel Daalder en ik woon in Bergen. Ik ben bij Bijls Buiten begonnen als 3de jaars stagair MBO nivo. 3 in 2018.

Hierna ben ik verder gegaan met studeren en ben ik tijdens mijn opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker MBO nivo. 4 blijven stage lopen bij Bijls Buiten. Inmiddels ben ik sinds Juli 2020 na het afronden van mijn opleiding werkzaam bij de BSO en ben ik 5 dagen aanwezig, ik heb het hier van begin af aan super erg naar mijn zin ! In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, ik ben dan ook vaak aan het voetballen of vissen met vrienden, verder ga ik in mijn vrije tijd ook naar de sportschool.

Naomi Tremour

Hoi allemaal, mijn naam is Naomi Tremour. Ik woon in Alkmaar samen met mijn man en 2 kinderen. Ik werk 2 dagen in de week bij deze mooie en unieke BSO in Bergen. Ik werk op woensdag en vrijdag en doe dat met veel plezier!